Workshop i samarbeid med Tekna og FuelBox: Lær mer og ta aksjon på FNs bærekraftsmål

I denne praktiske workshopen lærer du å skape nysgjerrighet, engasjement og eierskap rundt Bærekraft. NB: workshopen er gratis og det er begrenset antall plasser.

Hva skjer på denne workshopen om bærekraft?

Vi samarbeider med Bærekraftskortene / SDG Cards og Fuelbox om en spennende workshop der du får en grundig innføring i en enkel, forskningsbasert metodikk for å velge hvilke FNs Bærekraftsmål som er meningsfylte for deg og din virksomhet.

  • Hvordan involvere og engasjere alle i samtalene som virkelig kan bety noe for bærekraftsarbeidet?
  • Foredraget bevisstgjør, skaper eierskap og tilbyr konkrete tips og råd for en effektiv og utviklende dialog.
  • Innføring i en enkel, forskningsbasert metodikk som gjør deltakerne i stand til å velge hvilke FNs Bærekraftsmål som er meningsfylte for seg og sin virksomhet.
  • Deltakerne vil umiddelbart kunne ta i bruk verktøy og kunnskap i interne endringsprosesser og eksternt mot kunder, samarbeidspartnere og investorer. (Bærekraftskort med veileder og spørsmål i FuelBox-app « FuelBox Norge).

 

Du får en lett servering!

Bærekraft i havbruket

Denne workshopen er åpen for alle som er interessert i bærekraftsstrategi i virksomheter. Vi særlig opptatt av å få med oss deg som jobber i havbrukssektoren! Havbruket er i utgangspunktet mer bærekraftig enn annen kjøttproduksjon, men Tekna mener vi har en vei å gå når det gjelder dyrevelferd i bransjen.

Workshopen arrangeres av Tekna Klima i samarbeid med Tekna Havbruk og fiskehelse.

Facebook
LinkedIn